DEEL DE ERVARING!
     


MAGENTA

MAGENTA

Avonturen van een meestervervalser is geschreven in het huis van bewaring in Orléans, nadat Geert Jan Jansen door de Fransen politie was opgepakt als 'de grootste vervalser van deze eeuw'. Enerzijds is dit boek een verslag van twintig jaar leven in de kunsthandel: Geert Jan Jansen neemt de lezer mee langs kunstenaar, verzamelaars en ateliers in Europa en Amerika. We lezen over litho's van Karel Appel, gouaches van Asper Jorn, tekeningen van David Hockney en zeefdrukken van Andy Warhol. Anderzijds is Magenta een geestige relaas van een getalenteerde galeriehouder en schilder die, vervolgd word wegens vervalsing van kunstwerken, vijf jaar lang aan de internationale opsporing wist te ontsnappen.

Na zijn studie kunstgeschiedenis heeft Geert Jan Jansen zich bezig gehouden met het organiseren van tentoonstellingen en heeft hij zich jarenlang verdiept in de techniek van veel uiteenlopende schilders door de hele kunstgeschiedenis heen.

vijfde druk 2007.

Taal Nederlands, 272 bladzijden,

* Aankopen in The Art Store kunnen verzonden of opgehaald (Pot Interieur, Nieuwendijk 89, 4571LH Axel) worden. Voor verzending vragen wij u om contact op te nemen met Brenda Baart (mail: styliste@brendabaart.com of tel. 06-55695523). De verzendkosten worden bij u in rekening gebracht. 

Reserveringsbedrag


€20.00