DEEL DE ERVARING!
     

Welkom to the surface

Reserveringsbedrag


€50.00

PRIJS : €6400.-

formaat :  100 x 160 cm

type :  

omschrijving :  “Ze heeft de top weten te bereiken door zichzelf tot levend kunstwerk te ontwikkelen. Door haar extreme make-up heeft ze roem weten te vergaren en nu ze eenmaal op de top is aanbeland, rest haar alleen nog de val naar beneden. Haar top is al in verval geraakt. Ze heeft dat proberen te maskeren door haar geliefde kunstzinnige patronen op die toren te schilderen, maar het zal haar niet helpen. De toren is een bouwval en als ze daar in kruipt loopt ze het risico dat ze met toren en al in het ravijn stort. Ze heeft de top bereikt. Meer valt er voor haar niet meer uit te halen. Ze heeft zichzelf twee keuzes voorgesteld. 1. Met toren en al in het ravijn storten. 2. Zichzelf schoonpoetsen, omkleden en de top weer afdalen. Dat laatste lijkt het meest logisch. Niemand zal haar herkennen en ze kan een gewoon leven verder leiden. Maar ze zal de drang naar eeuwige roem missen. Al die aandacht. Ze kan daar niet meer van zonder en zal nooit een gewoon leven accepteren.”

 

Binnen het concept “Interieur uit de kunst” is het mogelijk om bij aankoop van het kunstwerk de styling compleet te maken door de afbeelding te herwerken op o.a. behang, kussens,.. en andere home accessoires. Dit op maat gemaakt voor u en uw interieur, voor meer informatie kunt u contact opnemen met kunst styliste Brenda Baart.

Note: U heeft bij Art Gallery Pot de mogelijkheid om dit kunstwerk te reserveren. Daarna heeft u de keuze uit 2 mogelijkheden ;  het kunstwerk ophalen bij Art Gallery Pot ( derde verdieping bij Pot interieur te Axel)  of  op aanvraag het kunstwerk op de door u gewenste locatie te bezichtigen.  Bij aankoop van het kunstwerk wordt het reserveringsbedrag in mindering gebracht.