DEEL DE ERVARING!
     

PRIJS : €2750.-

formaat :  150 x 100 cm

type :  

omschrijving :  

“De titel voor dit schilderij komt van het woord ‘contramine’. Het staat voor iemand die dwars is. Iemand die het ergens niet mee eens is en op, een vaak niet al te redelijke wijze, de eigen zin doordrijft tot in het extreme. Mime is en theatervorm waarin de acteur of actrice iets uitbeeld met lichaamstaal. De eigen persoon wordt verborgen achter een wit masker van schmink om alle aandacht te vestigen op de lichaamstaal die de mimespeler wil vertonen. Feitelijk is die persoon bereid om zichzelf weg te cijferen voor het goede doel.” verteld door de kunstenaar. 

 

Binnen het concept “Interieur uit de kunst” is het mogelijk om bij aankoop van het kunstwerk de styling compleet te maken door de afbeelding te herwerken op o.a. behang, kussens,.. en andere home accessoires. Dit op maat gemaakt voor u en uw interieur, voor meer informatie kunt u contact opnemen met kunst styliste Brenda Baart.

Note: U heeft bij Art Gallery Pot de mogelijkheid om dit kunstwerk te reserveren. Daarna heeft u de keuze uit 2 mogelijkheden ;  het kunstwerk ophalen bij Art Gallery Pot ( derde verdieping bij Pot interieur te Axel)  of  op aanvraag het kunstwerk op de door u gewenste locatie te bezichtigen.  Bij aankoop van het kunstwerk wordt het reserveringsbedrag in mindering gebracht.