Art Gallery Pot


Welkom bij Art Gallery Pot

Art Gallery Pot is verheugd om aan te kondigen dat we verhuizen naar een prachtige nieuwe ruimte op de derde verdieping, een droom die werkelijkheid wordt. Deze verhuizing markeert een nieuw hoofdstuk voor onze galerie, waar kunst en creativiteit tot leven komen in een inspirerende omgeving.

Een Podium voor Kunstenaars

Bij Art Gallery Pot geloven we in de kracht van kunst om te inspireren en te verbinden. Onze nieuwe locatie biedt een prachtig podium voor kunstenaars om hun werken te presenteren. We nodigen kunstenaars van alle disciplines uit om deel uit te maken van onze dynamische gemeenschap en hun kunst aan een breed publiek te laten zien.

Een Kleurrijke Samenwerking

In samenwerking met Decoration hebben we onze nieuwe ruimte ingericht met de 27 unieke kleuren van Decoration. Deze kleuren, elk met een eigen verhaal, spelen de hoofdrol in onze galerie en creëren een omgeving die zowel uitnodigend als inspirerend is. Bezoekers kunnen genieten van kunstwerken in een setting die de schoonheid en expressie van elke kleur benadrukt.

Advies van Interieur Styliste Brenda Baart

Elke zondag is interieurstyliste Brenda Baart aanwezig in onze galerie om advies te geven. Brenda deelt graag haar expertise op het gebied van kleurgebruik en interieurinrichting, en helpt u om het beste uit uw ruimte te halen met de prachtige kleuren van Decoration.

Bezoek Ons

We nodigen u van harte uit om ons te bezoeken en de magie van kunst en kleur te ervaren in onze nieuwe galerie. Of u nu een kunstliefhebber, een verzamelaar, of een kunstenaar bent, bij Art Gallery Pot vindt u een plek waar kunst tot leven komt. Blijf op de hoogte van onze openingsdatum en speciale evenementen door onze website en sociale media te volgen. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze vernieuwde galerie!Brenda Baart


Kunst in uw interieur

Galeriehoudster en kunststyliste Brenda Baart staat heel het jaar voor u klaar tijdens uw zoektocht naar het perfecte kunstwerk. Zij geeft advies en bij twijfel komt zij bij u thuis langs met verschillende werken zodat u kunt zien wat het beste bij uw interieur past. Voor kunstadvies bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom op zondagmiddag! Met haar kennis en ervaring is zij de aangewezen persoon om u te helpen bij het vinden van het perfecte kunstwerk. Liever een persoonlijke afspraak inplannen? Neem contact op via +31.6.55.69.55.23 of mail naar styliste@brendabaart.com
Pot Interieur Axel

Contact

Brenda Baart is elke zondagmiddag bij Pot Interieur op de eerste verdieping aanwezig. Voor vragen neem contact op met +31 (0)6 55695523.

Adres

Pot Interieur
Nieuwendijk 89
4571 LH Axel

Openingstijden

Maandag 10.00 - 18.00 uur
Dinsdag 10.00 18.00 uur
Woensdag 10.00 - 18.00 uur
Donderdag 10.00 - 18.00 uur
Vrijdag 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag 10.00 - 18.00 uur
Zondag 12.00 - 18.00 uur


ONTDEK ALLE KUNSTVORMEN.

fotografie
grafische-kunst
teken-kunst
textiel-kunst
beeldhouw-kunst
schilder-kunst

Duik mee in de wereld van de kunst.

Kunst brengt soms vele vraagstukken met zich mee, het is natuurlijk een wereld op zich. Wij nemen u ook digitaal graag mee in de wereld van kunst & interieur. Lees de nieuwste blog van Brenda Baart of schrijf u in voor onze inspiratie nieuwsbrief.