DEEL DE ERVARING!
     


Art Gallery Pot memory stick Uit de Kunst

Een reis door de wereld van de kunst

zo luidt deze keer het thema van de film die gemaakt is met de kunstenaars van Art Gallery Pot. Een reis door een wereld zonder grenzen, is de ervaring die je beleeft bij het kijken naar deze film. We zijn bij de kunstenaars op bezoek geweest. Dat begon met het lenen van een door Arne Jacobson ontworpen vlinderstoel. Vervolgens begon de reis. In ieder atelier, in iedere werkruimte nam de kunstenaar plaats op zo’n stoel, dronk absint (eens de favoriete drank van veel kunstenaars zoals Van Gogh, Gauguin, Toulouse-Lautrec, enzovoorts) en sprak over kunst. Door die benadering leert u de kunstenaars eens op een andere manier kennen. Al met al is er meer dan 1.500 km gereisd om de kunstenaars te bezoeken.


Expositie Kourdes

U ziet wat er vooraf ging aan de expositie. Wanneer de kunstenaar Kourdes, de architect Karel Boonzaaijer en de styliste Brenda Baart elkaar ontmoeten.

U kunt genieten van 2 uur kunstige film 

* Aankopen in The Art Store kunnen verzonden of opgehaald (Pot Interieur, Nieuwendijk 89, 4571LH Axel) worden. Voor verzending vragen wij u om contact op te nemen met Brenda Baart (mail: styliste@brendabaart.com of tel. 06-55695523). De verzendkosten worden bij u in rekening gebracht. 

 

 

Reserveringsbedrag


€20.00