Ans Markus

Laatst was ik in Amsterdam bij Ans Markus. Hier heb ik niet alleen een goede kunstenares leren kennen, maar ook een vriendelijke, charmante vrouw bij wie schoonheid een belangrijke plaats inneemt. Haar opvallend en elegant uiterlijk komt terug in haar schilderijen: het zijn stuk voor stuk uiterst zorgvuldig samengestelde composities. Beide laten een enorme indruk achter.

Expositie Ans Markus’ schilderijen
Daarom kwam ik op het idee haar werken te exposeren in de Minotti studio bij Pot Interieur in Axel. De combinatie van de realistische schilderijen  en het zachte kleurgebruik geven de  studio een bijzonder cachet In de zelfportretten geeft Ans Markus een ode aan de grote couturiers via de prachtige jurken. Met haar penseel tovert ze beleving die uw woonkamer een zeer persoonlijke sfeer geeft, dit is in de gepaste  interieurs heel museaal. De portretten zijn vanwege de stijl en hun formaat zeer geschikt voor een prominente plek  aan een lange of hoge muur  in uw leefruimte of kantoor. Hiermee heeft u een echte eyecatcher van een vooraanstaand kunstenares.


Uw portret geschilderd door Ans Markus
Heeft u liever een portret van uzelf of van uw naaste? Dat kan! Ans Markus schildert aan de hand van één of meerdere foto’s het portret. Zij  schildert niet alleen wat ze ziet, maar kijkt in de ziel van de persoon en laat de beleving en emotie terugkomen in het gezicht en de pose.

tvblik. omroep max-maakt-mogelijk  beweegtuin-   Ans-Markus schildert portret

Een ciclee van Ans Markus
Ans Markus maakt naast haar schilderijen ciclees, een foto van een echt werk op fijn gemaasd canvas. Deze techniek wordt ook toegepast in musea om een echt werk te vervangen, zodat het origineel optimaal beschermd wordt. Deze ciclees zijn misschien niet uniek, maar erg betaalbaar en zeer gelijkend aan het origineel.

 

 Ans Markus’ sterrenbeelden

 

 De gesigneerde sterrenbeelden van Ans Markus zijn ingelijst verkrijgbaar en de prijs zal u verbazen. 


Interieuradvies bij uw kunst, kunstadvies bij uw interieurinterieuradvies

Heeft u advies nodig waar u het schilderij kunt plaatsen in uw woning of uw bedrijf, dan help ik u graag. Wilt u uw woning laten inrichten volgens de vormgeving en het kleurgebruik van het kunstobject, dan verzorg ik dit. Zo komt uw kunstwerk maximaal tot zijn recht.


Een kunstzinnige groet
Brenda Baart