DEEL DE ERVARING!
     


Roeland van der Kley De grote ontsnapping

PRIJS : €6800.-

formaat :  90 x 140 cm

type :  

omschrijving : 

Het schilderij ‘De grote ontsnapping’   is het eerste schilderij over de clown die op pad gaat om geluk te zoeken en onderweg in tal van bizarre avonturen beland. Hierover komt later ook een boek. Maar eerst nog een hele reeks schilderijen en tekeningen.

Het eerste schilderij is het vertrekpunt. De clown bevindt zich in een donker bos vol afgezaagde boomstronken en bomen die nog gekapt gaan worden. Helemaal op de achtergrond zie je nog een machine die de aarde aan het opeten is. Zo’n monsterlijk ding wordt gebruikt voor de winning van bruinkool en vernietigd het landschap, inclusief boerderijen, huizen en zelfs hele dorpen en gehuchten. Alle moet kapot voor de economie. Het leven doet er dan niet meer toe. Op een van de afgezaagde boomstammen ligt een dode kanarie. Symbolisch voor de kanarie in de kolenmijn. Als die van zijn stokje gaat is het al te laat. De poes zit op een afgezaagde boomstronk en weet de weg naar een prachtig landschap dat zichtbaar is door het poortje van bomen. De clown ziet het niet, door zijn lantaarn, maar de kat zal hem er naartoe leiden.

 

Binnen het concept “Interieur uit de kunst” is het mogelijk om bij aankoop van het kunstwerk de styling compleet te maken door de afbeelding te herwerken op o.a. behang, kussens,.. en andere home accessoires. Dit op maat gemaakt voor u en uw interieur, voor meer informatie kunt u contact opnemen met kunst styliste Brenda Baart.

Note: U heeft bij Art Gallery Pot de mogelijkheid om dit kunstwerk te reserveren. Daarna heeft u de keuze uit 2 mogelijkheden ;  het kunstwerk ophalen bij Art Gallery Pot ( eerste verdieping bij Pot interieur te Axel)  of  op aanvraag het kunstwerk op de door u gewenste locatie te bezichtigen.  Bij aankoop van het kunstwerk wordt het reserveringsbedrag in mindering gebracht.

Reserveringsbedrag


€50.00

ONTDEK ALLE KUNSTVORMEN.

fotografie
grafische-kunst
teken-kunst
textiel-kunst
beeldhouw-kunst
schilder-kunst

Duik mee in de wereld van de kunst.

Kunst brengt soms vele vraagstukken met zich mee, het is natuurlijk een wereld op zich. Wij nemen u ook digitaal graag mee in de wereld van kunst & interieur. Lees de nieuwste blog van Brenda Baart of schrijf u in voor onze inspiratie nieuwsbrief.