Ooit was kunst iets voor de happy few, tegenwoordig is in veel woonkamers een kunstwerk te vinden, vaak meerdere. niet zonder reden, want naast het genot dat het zien van een kunstwerk kan bieden, geeft een mooi schilderij of beeld een interieur iets extra’s. De showroom van Pot Interieur biedt daarom onderdak aan een volwaardige Art Gallery. Smaken verschillen en dat is zeker zo in de kunst. Abstract of figuratief, romantisch of juist spannend, uitbundig of minimalistisch, voor iedere stroming, vrijwel iedere kunstzinnige uiting voor liefhebbers. Art Gallery Pot zoekt op elk vlak naar de beste kunstenaars en brengt die samen in de showroom, een luxe en inspirerende omgeving die de sfeer van een woonkamer heel dicht benadert. Zo’n dertig kunstenaars maken deel uit van het bestand van Art Gallery Pot, mensen die

dus actief zijn in uiteenlopende disciplines. Hun werken zijn verdeeld over drie verdiepingen bij Pot Interieur te vinden. Omgeven door design en kwaliteitsmeubelen van vrijwel alle topmerken. Ook de diverse designklassiekers. Waardoor de showroom soms een beetje doet denken aan een eigentijds museum. Met die uiteenlopende collectie kunst kan Art Gallery Pot aan nagenoeg iedere smaak tegemoet komen. Aan de wens dus om een bij het interieur passend werk te kopen, maar eveneens aan de wens om bij een kunstwerk een passend interieur aan te schaffen.

Als styliste neem ik dan ook alle tijd om u te begeleiden en goed te adviseren, zowel in de showroom als aan huis. Een werk kan bijvoorbeeld thuis worden gepresenteerd, zodat er een duidelijk beeld van de nieuwe situatie ontstaat. Vanuit mijn achtergrond en ervaring adviseer ik over stijl, kleur, vormgeving. Maar ook over de juiste plek om het kunstwerk te plaatsen of op te hangen. Met mijn breed netwerk aan kunstenaars, zijn er voor u verschillende mogelijkheden.     

Zo werken wij niet alleen samen met onze vaste kunstenaars, maar daarnaast ook met tijdelijke kunstenaars die met ons samen werken. Op deze manier kan ik precies invulling geven aan uw ideeën als klant.

Een kunstzinnige groet
Brenda Baart