Nieuw bij Art Gallery Pot is “concepts: een interieur uit de kunst”, een speelse verwijzing naar de samen smelting van design en kunst. Tijdens de zoektocht naar uw ideale kunstwerk valt u oog plots op een werk, op slag bent u verliefd. Maar wat dan? Aan tafel wordt de aankoop van uw droom kunstwerk besproken, het contract getekend, het certificaat van echtheid in uw handen, het kunstwerk onderweg naar uw huis. Maar waar gaat u het plaatsen?“Kunst is het middelpunt van uw interieur”, dat wordt veel gezegd door kenners en bewonderaars. Maar wat wilt dit nu concreet zeggen? Bij Art Gallery Pot verlenen wij niet enkel onze expertise op het vlak van kunst, wij willen een stapje verder gaan. Wij willen meehelpen uw interieur en kunst aan elkaar af te stemmen, zodat ze samen tot een evenwichtig geheel komen.


“Concepts” introduceert een geheel nieuwe kijk naar kunst in het interieur, dit door onze nauwe samenwerking met onze kunstenaars. Vele kennen Brenda Baart als Gallery houdster bij Art Gallery, maar haar werk als styliste is slechts bij enkele bekend. Met haar kennis op het vlak van interieur inrichting, kunst en styling blaast zij leven in “Concepts”.

“Wanneer je een kunstwerk aanschaft wil je dat het volledig past in je interieur, tot op heden kwamen wij langs, gaven wij advies. Nu gaan we een stapje verder.” zegt Brenda Baart. “Samen gaan we in gesprek. Daarna maken wij voor u een uniek en op maat gemaakt advies.”


 Binnen “Concepts” is het mogelijk om bij aankoop van het kunstwerk de styling compleet te maken door de afbeelding te herwerken op o.a. behang, kussens,.. en andere home accessoires. Dit geeft een heel andere benadering aan kunst, een element dat Art Gallery Pot uniek maakt in heel Europa. Wilt u meer inspiratie opdoen of kennis maken met “concepts”? U kunt ons vinden op de 3de verdieping bij Pot Interieur te Axel of maak vrijblijvend een afspraak met Brenda Baart via 06-55695523.