Werkwijze


Gaat u verhuizen of verbouwen? Bij een nieuw huis, hoort een frisse inrichting, toegespitst op andere woonwensen en nieuwe trends.  Dit is een spannende periode met de nodige stress en een oneindige keuze uit producten. Ontzorg uzelf en laat u adviseren.

Geïnspireerd door kunst maak ik voor u een inrichting advies waar licht en kleur een belangrijke plaats innemen. Dit advies kan gemaakt worden voor verschillende ruimten zoals woonkamer, kantoor of slaapkamer  De meubelopstelling vindt u weergegeven op een plattegrond om te voorkomen dat u bij aankoop van de meubelen voor verassingen komt te staan. Voor de sfeerbepaling maak ik een moodboard De sfeer collage geeft u bovendien een gevoel bij de ruimte. De bijgeleverde syllabus (een boekje) geeft u leidraad voor de in te richten ruimte; de kleuren en persoonlijke wensen worden weergegeven; Een ingekleurde plattegrond met meubel opstelling en benodigde verlichting; Een kleurplan volgens de lichtval in de woning. 

Indien u meubelen, verlichting of kunst uit uw huidige interieur wilt blijven gebruiken adviseer ik u - om foto’s en staaltjes  mee te brengen. - De woonwensen en de aanwezige meubelen worden verwerkt in het plan.

Na de rondleiding krijgt u een intake-gesprek tijdens een heerlijk kopje koffie.  -Wanneer u mij vervolgens de opdracht gunt, stem ik het advies  verder af op uw wensen via een bezoek aan uw woning.  Het resultaat is doeltreffend geperfectioneerd. 

De resultaten leiden vervolgens tot een interieurontwerp; de gekozen kleuren en de vormgeving wordt samengebracht in één presentatie. Daarbij wordt gekeken naar de vorm van de kamer en het gebruik van de ruimte.

  • een plattegrond met meubelopstelling
  • een kleuradvies
  • een lichtplan
  • een kunstadvies
  • een materiaal advies

Met deze informatie kunt u een nieuw interieur aanschaffen zonder verassingen en spijt achteraf. U neemt de syllabus mee bij het bezoeken van interieur zaken. U kunt uiteraard ook de producten bij Decoration , Pot Interieur of Art Gallery Pot  bestellen maar hiervoor is geen aankoop verplichting van toepassing. Bij deze bedrijven ontvangt u korting op de gekochte producten tot het bedrag van het advies is behaald, zodat  u het advies terug verdient.

Nadat mijn ontwerp uw goedkeuring heeft ga ik op een afgesproken datum aan de slag of kunt u, wanneer dit uw keuze is, zelf uw droom interieur realiseren. Ik heb, indien u dat wenst, ook contact met verschillende bedrijven,  -goede vakmensen en kunstenaars die eraan bijdragen de woon wensen te realiseren. Indien gewenst-, lever ik een complete interieur op maat, tot aan de kamerplanten toe. 

 

Voor het maken van een afspraak bereikt u mij eenvoudig via onderstaande link stuur ons een email  of tel 06-55695523


     


    Stuur ons een email