Styliste Brenda Baart


 

Ik ben gediplomeerd florist-etaleuse.

Ik ben woninginrichter, 
 (CV-Brenda Baart) , wat een perfecte combinatie geeft.
Creativiteit speelt de hoofdrol.

Ik ben eigenaresse van Decoration en heb in die hoedanigheid een geheel eigen collectie met verf en stoffen ontwikkeld.
Hier vindt u alles vanaf mijn eigen verf- en stofgordijnencollectie tot bijpassende kussens, doe-het-zelf knutselspullen en accessoires om uw woning sfeer te geven.
Ik ben daarnaast galeriehoudster bij Art Gallery te Pot Interieur. De zo’n vijftigtal kunstenaars die hier hun prachtige kunstwerken laten zien ken ik stuk voor stuk.
In mijn interieurontwerpen verwerk ik deze kunstobjecten. Zo wordt elke inrichting een blauwdruk van u. Uw interieur is dus op maat gecreëerd.  Ik werk voor zowel bedrijven als voor de consument. In mijn eigen ontwerpstudio komen creaties tot leven.Voor een in alle opzichten uit de kunst interieur bent u bij mij aan het juiste adres. 

Bent U op zoek naar een nieuwe woninginrichting, een nieuwe winkel presentatie  of een nieuw kantoor inrichting.  Neem contact op via 06-55695523 of styliste@brendabaart.com. Of kom langs. De koffie staat klaar.


 

 


     


    Stuur ons een email