Go to TOP

Maryse Quisquater


Maryse, is een ervaren  etalagiste-decoratrice en in deze hoedanigheid al vele jaren creatief werkzaam. Dit is dan ook de basis van haar kunst,  om haar ideeën , kleuren en vormen zodanig te beheersen en ze daarna harmonieus op een doek te kunnen schilderen. Zij mixt als het ware haar goede smaak met haar kunstzinnigheid in haar abstracte werken. Ze zijn zeer inspirerend en passen dan ook perfect in het hedendaagse interieur. Zij experimenteert zowel met materialen als met  technieken en haar creatieve ziel is onuitputtelijk.
Artikel Productfoto

Dream

Afmeting : 200 x 70 cm.   Prijs : € 1600,- Dit kunstwerk is te bezichtigen op aanvraag. Laat een reactie achter wij helpen u graag.
Dream

Repos 2 luik

Afmeting : 150 x 210 cm.   Prijs : € 2000,- Dit kunstwerk is te bezichtigen op aanvraag. Laat een reactie achter wij helpen u graag.
Repos 2 luik

Temporel

Afmeting : 140 x 100 cm.   Prijs : € 1500,- Dit kunstwerk is te bezichtigen op aanvraag. Laat een reactie achter wij helpen u graag.
Temporel

Trend 2 luik

Afmeting : 160 x 210 cm.  2 luik Prijs : € 2000,- Dit kunstwerk is te bezichtigen op aanvraag. Laat een reactie achter wij helpen u graag.
Trend 2 luik

VU

Afmeting : 100 x 100 cm.   Prijs : € 1000,- Dit kunstwerk is te bezichtigen op aanvraag. Laat een reactie achter wij helpen u graag.
VU


     


    Stuur ons een email