Carol Thomas


Is een Amerikaanse woonachtend in Nederland sinds 1990. Zij is afgestudeerd aan de Sam Fox School of Fine Arts bij Washington University in St. Louis, Missouri, USA. Zij heeft als grafisch ontwerpster en in de reclame wereld gewerkt. Zij is ook afgestudeerd aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen (deeltijds onderwijs) met een specialisatie in schilderkunst.
Zij is geboeid door het maken van portretten: het afbeelden van mensen met sterke karakters, het afbeelden van hun kracht en individuele eigenschappen. Kleur speelt een belangrijke rol maar mag de beeld niet overheersen
Artikel Productfoto

Eye Spy

Afmeting : 110 x 90 cm.   Prijs : € 1250,- Dit kunstwerk is te bezichtigen op aanvraag. Laat een reactie achter wij helpen u graag.
Eye Spy

Googly eyes

Afmeting : 102 x 100 cm.   Prijs : € 1250,- Dit kunstwerk is te bezichtigen op aanvraag. Laat een reactie achter wij helpen u graag.
Googly eyes

Johan

Afmeting : 120 x 105 cm.   Prijs : € 1500,- Dit kunstwerk is te bezichtigen op aanvraag. Laat een reactie achter wij helpen u graag.
Johan

Johan en Salvador

Afmeting : 270 x 195 cm.   Prijs : € 5265,- Dit kunstwerk is te bezichtigen op aanvraag. Laat een reactie achter wij helpen u graag.
Johan en Salvador

Tuin

Afmeting : 120 x 105 cm.   Prijs : € 1500,- Dit kunstwerk is te bezichtigen op aanvraag. Laat een reactie achter wij helpen u graag.
Tuin


     


    Stuur ons een email