Het is een gegeven: de diversiteit van kunst is bijzonder groot. Abstract of figuratief, romantisch of juist spannend, uitbundig of minimalistisch, het aantal stromingen is al bijna niet te tellen, maar binnen elke stroming heerst eveneens een grote mate aan diversiteit. Dat is maar goed ook, want voor kunstliefhebbers geldt nu eenmaal: iedereen heeft zo zijn of haar eigen voorkeuren. Om op een zo breed mogelijke manier aan de wensen van onze klanten te voldoen, zoekt Art Gallery op ieder vlak naar de beste kunstenaars die we vervolgens samenbrengen in onze showroom. Deze luxe en inspirerende omgeving is als een galerie met een woonkamersfeer. Kunst is vaak kleur of een kleurenspel. Door speels gebruik te maken van specifieke kleuren voegt u iets extra’s toe aan uw interieur.

U creëert een andere sfeer, brengt een ander gevoel in de ruimte. U kunt bewust op zoek gaan naar een bepaalde spanning, maar kunt ook kiezen voor harmonie of, sterker nog, een serene rust. Daarom help ik u graag bij het maken van de juiste keuze, naar het zoeken van een kunstwerk dat past in uw interieur en dat een vertaling is van de sfeer die u wilt oproepen. Omdat de stijlen van de kunstenaars bij Art Gallery zo uiteenlopend zijn en daarbij ook het kleurgebruik, heb ik een nieuw concept ontwikkeld: een kleurenkaart van het kunstwerk. Dat werkt als volgt: stel u heeft een schilderij gekocht waarin verschillende tinten blauw domineren.  Vervolgens gaat u op zoek naar een tweede schilderij, van een andere kunstenaar, maar passend bij het eerste werk. Dankzij de kleurenkaart van de kunstenaar een schilderij maken dat daar aan voldoet: in een andere (zijn of haar eigen) stijl, maar passend bij de diverse tinten blauw. U verrijkt uw interieur zo met twee unieke, verschillende werken die toch een geheel vormen. Eenheid in verscheidenheid. Wilt u inspiratie opdoen in onze showrooms, meer weten over de verschillende kunstenaars en de kracht van kleur? De Art Gallery is gevestigd op de eerst etage van Pot Interieur. Elke zondag ben ik aanwezig om u te adviseren en te begeleiden, door de week kan dat op afspraak.

een kunstzinnige groet,
Brenda Baart 

 

     

 

ONTDEK ALLE KUNSTVORMEN.

fotografie
grafische-kunst
teken-kunst
textiel-kunst
beeldhouw-kunst
schilder-kunst

Duik mee in de wereld van de kunst.

Kunst brengt soms vele vraagstukken met zich mee, het is natuurlijk een wereld op zich. Wij nemen u ook digitaal graag mee in de wereld van kunst & interieur. Lees de nieuwste blog van Brenda Baart of schrijf u in voor onze inspiratie nieuwsbrief.