Uit de kunst interieurs met moodboards


Van een aantal bijzondere studio’s heb ik moodboards ontworpen. Ook heb ik miniatuur afbeeldingen gemaakt van kunstwerken. Tussen Hemelvaart en Pinksteren liggen deze moodboards en kunstvoorbeelden bij Pot Interieur, om deze te combineren en zo de gewenste inrichting bij u thuis op of kantoor te creëren.
Dit is een eenvoudige manier, omdat u zo niet hoeft te sjouwen met kunst of fysiek de studio’s hoeft af te gaan als u dat niet kunt of wilt.

Een interieur met kunst geeft een bijzonder effect. De stijl van de kunstenaar en het achterliggende verhaal maken de ruimte bovendien spannend.
Ook voor het gebruik van kleuren in de inrichting neem ik kleuren met een verhaal: onze decoratieverf.

Ik toon u graag aan de hand van de moodboards van de studio’s van onder andere meubelfabrikanten hoe u kunst eenvoudig combineert met het interieur.

Fritz Hansen, ontwerper, heeft eigen studio

Fritz Hansen

De Scandinavische invloeden van ontwerper Fritz Hansen zijn terug te vinden in deze studio. Voor kunst in deze studio gaat mijn voorkeur uit naar Johan van Kaam, een Zeeuwse schilder. Zijn thema zeezichten zijn mooi in deze studio. De kleuren van onze decoratieverf Peyote Green, Terra Cotta Pink en Venetian Green benadrukken de Scandinavische stijl.

 

De Sede, fabrikant

de Sede

In de studio van De Sede met zijn hoogwaardige kwaliteit leer in zijn meubelen passen de kunstwerken van Sjaak Smetsers   met de zuilen van Brian Nochtann. Uit het kleurenpalet van onze decoratieverf stralen Umber Brown, Cinque Terre en Gold pure klasse uit in deze inrichting.

 

Cassina Studio, fabrikant

Cassina

Deze prachtige studio van Cassina met grote namen uit de design wereld is al kunst op zich. Een aanvulling met een van de schilderijen van Tonny Warrens combineert echter perfect. De decoratieverfkleuren Mistery Grey, Pompeii Volcano en Medici Red zijn de aangewezen kleuren om de sfeer te benadrukken.

 

Jori, fabrikant, heeft eigen studio

Jori

Bij deze Belgische fabrikant Jori met zijn strakke, mooi gestileerde vormgeving passen diverse kunstwerken, zowel abstract als realistisch. Hier is mijn voorkeur uitgegaan naar  Sjer Jacobs.  De decoratieverfkleuren Cornwall Black, Snow White en Namibian Sand geven het interieur een modern tintje.

 

De Pode, fabrikant

de Pode

In deze studio van De Pode is mijn keuze uitgegaan naar Hebberechts skyline schilderijen, die qua kleur en vormgeving prachtig passen bij de meubelen. De omlijning van de gebouwen komen terug in de stiksels van de armleuning van de bank. De decoratieverfkleuren Gouthe Yellow, Cornwall Black, Casper Blue en Carmine Red zijn de aangewezen kleuren bij dit interieur.

 

Arco, fabrikant

Arco

Hout en groentinten bepalen de studio van Arco. De Afrikaanse foto’s van Bertie Winkel passen perfect in deze natuurlijke omgeving. Absint Green, Peyote Green, Venetian Green en Georgian Green uit het kleurenpalet van onze decoratieverf maken het natuurlijke, groene beeld compleet.

Bent u nieuwsgierig en wilt u het gemak van onze moodboards en miniatuur kunstwerken eens benutten voor een inspirerend interieuridee? Kom dan langs op Zondag bij Pot Interieur.

Wenst u zich nog beter te oriënteren bezoek dan onze Interieur party.  Contact opnemen is gemakkelijk via telefoonnummer 06-55695523

Veel creatief plezier!

Brenda Baart


 


     
 Stuur ons een email

 Tel: 00.31.(0)6.55.69.55.23