Schilderij Evi bij Harry Mens’ Businessclass


Een prachtige interieuraanpassing voor uw bedrijfspresentatie

Regelmatig draag ik bij aan de interieurpresentatie van een bedrijf. Dat gaat van interieuradvies en -inrichting voor een winkelinrichting, etalage of themahoek tot de mooie aankleding van een hal voor een speciale gelegenheid of een beursstand. En af en toe klopt een televisienetwerk aan…
Studio

Afgelopen zondag en de komende weken zie je in de studio van het televisieprogramma Businessclass een van de schilderijen uit onze collectie aan de muur hangen. Het is De Eeuwigheid van Evi. De prachtige rode kleur spat van de wand af, geaccentueerd door het rode boeket op de interviewtafel van Harry Mens. 

Kunst

 Businessclass wordt elke zondag uitgezonden op RTL 7 om 10.30 uur     Kijken dus!

 

Uw inrichting aanpassen voor een prachtige presentatie?

Wenst u ook een mooie inrichting om uw bedrijf te presenten, voor klanten en potentiële klanten, een bedrijfsfeestjes of een beurs en wilt u een goede indruk achterlaten? Neem dan contact met mij op voor overleg over de mogelijkheden.

Bedrijfspresentatie

Voor ieder budget is een goede presentie mogelijk. Of het gaat om een of meerdere kunstwerken via Art Gallery Pot of reclame en decoratie materiaal van Decoration.
Art Gallery Pot beschikt over een uitgebreide kunstcollectie. Bij Decoration vindt u prachtig retro materiaal voor decors. Wij verkopen regelmatig decormaterialen aan onder andere regisseurs en beurshouders.
U kunt het vervolgens zelf aanbrengen of de inrichting door mij laten verzorgen.

Maak een afspraak voor een gratis intake gesprek via telefoonnummer 06-55695523.

Veel creatief plezier,

Brenda Baart


     
 Stuur ons een email

 Tel: 00.31.(0)6.55.69.55.23