Kunst en Decoratie


In een interieur met mooie meubelen hoort een mooie decoratie, die het interieur sfeer geeft. Of kunst, die het interieur naast sfeer een persoonlijke noot en allure geven. 

Kunst 

 In een kunstwerk zie je de ziel van de kunstenaar, doordat het met de hand gemaakt is. Er bestaat er vaak maar een van. U haalt dus iets unieks in huis. Het geeft uw woonruimte of kantoor meer dan een blikvanger en een persoonlijke stempel, maar iets waarvan u altijd blijft genieten. Kunst verveelt namelijk zelden. Kunst is bovendien een investering.  Pot Interieur geeft prachtige voorbeelden van hoe het meubilair beter tot zijn recht komt wanneer daar een kunstobject bij wordt geplaatst of gehangen. En andersom.


Combinatie

Kunst is prima te combineren met decoratie. Een prachtige kandelaar aan weerszijden van een beeld op uw dressoir of piano of kussens op de bank, waarin een kleur van het schilderij erboven terugkomt: goed toegepast vullen ze elkaar aan.
Bij Decoration vindt u verschillende decoraties en decoratiematerialen.

Inlijsten

 

Lijst

De schilderijen bij Art Gallery Pot (galerie van Pot Interieur) hebben geen lijst. Wilt u echter een lijst om uw kunstaankoop, dan adviseer ik u hierin. Dit kan ook bij een foto of ander schilderij. Een lijst die passend is bij het schilderij (of foto) en uw inrichting maakt de setting compleet. De lijsten zijn verkrijgbaar bij Decoration.


Beeldend kunstenares Jacky Stappers

Bij Art Gallery Pot hebben wij beelden van kunstenares Jacky Stappers, die gespecialiseerd is in en bekend staat om haar Dikke Dames. Deze keramische beelden zijn een vrolijke aanvulling  voor uw kunstverzameling.  Deze week ontmoette ik Jacky Stappers met haar nieuwe beelden.  Toen ik deze beelden voor het eerst zag schrok ik, omdat de gebeeldhouwde dames slank zijn. Ik vroeg haar of de beelden naar de diëtiste waren geweest.
“Nee,” zei Jacky lachend, “toen ik afstudeerde aan de kunstacademie maakte ik deze beelden, vervolgens is mijn werk geëvolueerd naar dikke dames, maar ja, nu wilde ik eens wat anders.”
Jacky Stappers
Voor de Moroso studio van Interieur Pot is mijn keuze gevallen op beelden van Jacky Stappers. Hier komen ze helemaal tot hun recht: de ronde vormen vullen elkaar aan, maar ook de elegante vormen van de nieuwe beelden zie je in de meubelen terug.

moroso

Interieur tip

Om de beelden van Jacky Stappers goed uit te laten komen, gebruikt u voor de achterwand de mooie matte decoratieverf in de kleur Old White. En voor wie graag van apart houdt, is een donkere wand in Cornwall Black een goed idee.  Werk accenten af met Medici Red. Deze kleuren zijn gebaseerd op de bank en het beeld.

Contact opnemen is gemakkelijk via telefoonnummer 06-55695523 

Veel creatief plezier,

Brenda Baart


     
 Stuur ons een email

 Tel: 00.31.(0)6.55.69.55.23