Een interieur uit de KUNST!


Het inrichten van een woning, vakantiewoning of kantoor is vaak een ingewikkelde klus. Ik laat u graag zien hoe ik u met dit proces help, zodat u straks een ruimte heeft, waarin u zich helemaal op het gemak voelt. Een ruimte bovendien die u helpt om te doen wat u moet doen, of het nu gaat om een gevoel van thuis, het creëren van producten, overleg, zakendoen of...U kunt mij inschakelen als u zich aan het oriënteren bent, maar ook in een latere fase.


Kunst als middelpunt

 Geert Jan Jansen

Ik start met het zoeken naar een kunstwerk dat in vorm, sfeer en kleur volledig past. Dit doen we samen aan de hand van foto’s. Daaruit maken we een selectie van bestaande kunstwerken of we bouwen stap voor stap een kunstwerk, die we vervolgens laten maken door een kunstenaar van Art Gallery Pot  of we kiezen een klassieker van Geert Jan Jansen. Alles is bij Art Gallery Pot mogelijk, van kunst a la Appel tot Dali.

Wat Geert Jan Jansen zoal doet ziet u op: De tvshow

Het interieur

Wanneer het kunstwerk gekozen is, bouwen we aan het interieur. We kijken welke kleuren we uit het kunstwerk terug laten komen in het interieur. De kleuren aan de onderkant van het kunstwerk komen vaak terug in de vloer voor het creëren van eenheid en ruimte; De kleuren voor de muren en het plafond worden zo gekozen, dat het kunstwerk een eyecatcher wordt; De gordijnen en vitrage laten we spelen met het daglicht.
Het kunstwerk is het middelpunt van de ruimte en wordt prachtig verlicht door in te stellen spots voor een bijzonder effect en een wisselende sfeer, passend bij de gelegenheid, het tijdstip van de dag en de lichtinval van buiten.

De gekozen vorm van het kunstwerk is bepalend voor de stijl van de meubelen: realistisch werk of een Franse impressionist bij klassieke meubelen, abstract werk bij moderne meubelen en ronde vormen in een kunstwerk worden herhaald in bij voorbeeld een ronde tafel. Dit brengt het interieur in evenwicht.

Voorbeelden van een reeds gerealiseerd project

Tonny Warrens

Bovenstaand kunstwerk hangt in een appartement, dat gerenoveerd werd door AMT PROJECTS BVBA, algemene bouw- en renovatiewerken, Burg. H. Rijckaertstraat 1 A, 9930 Ronsele.  
Tel. 09/372 73 52.

Doe net als AMT Projects en laat kunst het middelpunt zijn van uw interieur. Bel of mail me

06-55695523  styliste@brendabaart.com

Veel creatief plezier,

Brenda Baart


     
 Stuur ons een email

 Tel: 00.31.(0)6.55.69.55.23